مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

باسلام پدرشوهرم فرزندم را به خانه برادرشوهرم برده بود و من به خانه آنها مراجعه کردم برا آوردن پسرم که با توهین و کتک کاری برادرشوهرم مواجه شدم که نامه پزشک قانونی دارم و استخوان بینی من شکسته است. و شکایت کرده ام. حالا برادرشوهرم هم به جرم ورود به عنف ازم شکایت کرده. لازم به ذکر است که آیفون آنها تصویری ست و در را بروی من باز کرد و همچنین در واحد هم باز کرد و به من گفت حق نداری بیای خونه منم گفتم اومدم بچه مو ببرم. که شروع کرد به فحاشی و کتکاری آیا این عمل ورود به عنف میباشد؟ البته پدرشوهرم هم در منزل برادرشوهرم بود.

پاسخ ها :

محمد اسماعيلي بلاني

جناب آقای محمد اسماعيلي بلاني :

سلام
برادر شوهر شما باید ثابت کنه که ورود به عنف بوده و اصل بر برائت است البته شما می تونستید با تماس با پلیس 110 موصوع امتناع اونها را گزارش کنید و علیه اونها شکایت می کردید.