مشاوره حقوقی رایگان - تهمت ورود به عنف

وقت بخیر ببخشید همسرم با همسایه دعواشون میشه و پسرش به همراه دوستش چاقو میزنه به همسرم و توی جلسه اول بخاطر پرونده زیادی که داشت رفت زندان،الان خانوم همسایه که یه خانوم بدکاره هست،به همسرم تهمت ورود به عنف زده،و شاهداش دوتا مرد از توی خانواده خودشون هستن،ولی پسرش اصلا توی اظهاراتش نگفته که همسر من وارد خونه اونا شده،یعنی پسرش و دوستش کاملا برعکس اونا(مادرش و شوهر مادرش)حرف زده،الان ممکنه برای همسرم مشکلی پیش بیاد؟و قاضی رای به نفع ما صادر نکنه؟و این خانوم یه خراشیدگی روی پوست به اندازه جای یه جوش روی صورتش افتاده که اونم از ما شکایت کرده،ولی مدرکی برای اثباتش نداره،ولی پسر اون هرکاری که کرده(چاقو زدن)اعتراف کرده،بنظرتون این خانوم میتونه کاری پیش ببره؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جای نگرانی وجود ندارد. اصل بر برائت است و اثبات جرم نیاز به دلایل قوی دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هر ادعای نزد محکمه منوط به داشتن ادله محکمه پسند است .سهود اورا جرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بین اظهارات شهود تعارض باشد شکایت رد میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی ورود به عنف و اقدامی که برای ضرب و جرح از سوی این خانم صورت گرفته است یک دعوی جداست و پرونده شما با پسر ایشان دعوی جداگانه ،
ایشان باید برای اثبات ادعای خودشان دلایل و مستندات ارائه نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرکسی ادعایی را مطرح کند باید دلیل برای اثباتش داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق از خود دفاع نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا وکیل بگیرید پرونده مطالعه شود. چون این اتهامات مجازات سنگین دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به کیفیت شهادت شهود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اولاً تمام شکایات باید مستند به ادله محکمه پسندی مانند اقرار استشهادیه محلی یا شهود موجه ومتقن باشد ثانیاً برای دفاع از خراشیدگی روی پوست خانم ایشان باید گزارش پزشکی قانونی و شهودی نیز ارائه دهد ثالثا می‌توانید به اقرار همان پسر و دوستش که ورود به عنف را تایید نکرده اند نیز در اظهارات استناد نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ادله شما را باید در پرونده بررسی شود همراه دفاعیات مناسب باشد مفید است در غیر این صورت محکوم میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست ادعای خود را اثبات کند شما نیز می‌توانید دفاعیات خود را داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چاقو زدن پسر یک پرونده است ورود به عنف هم یک پرونده جداگانه که قاضی به هرکدام جداگانه رسیدگی می کند