مشاوره حقوقی رایگان - ورود همسایه با قلدری به خانه ای که مجرد زندگی کند جهت بازرسی خانه

سلام
من کارگرم و تنها زندگی میکنم اکثرا هم بیشتر سر کار میخوابم و هفته ای دو سه روز میایم بنده پشت بام رو اجاره کردم که با دوستم 10 دقیقه بود آمدیم خانه که ایشان طبقه دوم هست به فکر اینکه آن کس مونث هس آمد و با دادو بیداد در را زد و به زور جهت بازرسی وارد خانه شد

پاسخ ها :

ورود بدون اجازه به منزل همسایه ورود به زور به منزل ورود به عنف همسایه