مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل بدون حکم

سلام چند روز پیش مامورین آگاهی بدون حکم به زور وارد منزل شدن بعد از کلی که در در و همسایه آبروریزی کردن من رو بردن کلانتری شب نگه داشتن روز بعد دادگاه به اتهام مشارکت در سرقت تحت کفالت آزاد شدم آیا حق چنین کاری رو داشتند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون حکم وارد شده‌اند می‌توانید تحت عنوان ورود به عنف بدون دستور قضایی از طریق سامانه 127 پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید دستور مقام قضایی چه بوده است وگرنه جرم تخلف است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مامورین باید دستور مقام قضایی را اجرا کنند

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر بدون دستور قضایی ورود به منزل،به منزل شما ورود کردند با عنوان ورود غیر قانونی میتوانید شکایت کنید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اگر حکم ورود به منزل داشته اند بله هیچ تخلفی نکرده اند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر واقعا بدون حکم بودند تخلف و قابل پیگیری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ورود مامورین مذکور صرفاً بنا به حکم قضایی ممکن است در غیر این صورت تخلف است و از طریق دادسرای انتظامی نیروهای مسلح قابل پیگیری است در صورتی که خسارت به اموال شما زده باشند نیز در دادگاه قابل شکایت است