مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری قیومیت فرزند 7ساله توسط پدر و پدر بزرگ به مادرش آیا امکان پذیر میباشد؟

سلام. بنده پسری 7 ساله دارم که به علت اعتیاد پدرش و پدربزرگش که دچار بیماری قلبی هستن و با رضایت پدر فرزندم و پدربزرگش بنا به دلیل اینکه نمیتوانند از فرزندم پدر و پدربزرگش نگهداری کنند میخواهند قیومیت فرزندم را به بنده یعنی شخص مادر واگذار کنند آیا امکانش هست؟ اگر امکان این قیومیت به مادر وجود دارد از چه طریقی باید اقدام کرد؟ چون پدر فرزندم گفته اند که در دفترخانه قیومیت پسرمان را به من واگذار میکنند آیا در دفتر خانه همچین چیزی امکان دارد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله اعطای قیمومت امکانپذیر است. همچنین میتوانید از طریق دادگاه درخواست ضم امین به ولی قهری را بدهید