مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پورسانت ویزیتور

باعرض سلام و درود

بنده در شرکتی ویزیتور بودم که با پایان یافتن قرارداد کاری بعد از 2/5سال دیگر ادامه کار ندادم. لذا شرکت قرار بود 2 درصد پورسانت بابت فروش کل سال به من بدهد و من برای دریافت پورسانت خیلی تلاش کردم و نهایت در سال 96 حدود 4 میلیارد اجناس شرکت رو فروختم ولی به من پورسانت را و ندادن و زیر حرفشون زدن چون مبلغ بالا بود

ضمنا در قرارداد بنده به عنوان ویزیتور مطلب درباره پورسانت نوشته نشده است. با این حساب ایا میتوانم جهت دریافت پورسانتم اقدام کنم؟

با تشکر از شما

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با توجه به اینکه در قرارداد شما پورسانت اشاره نشده است اثبات توافق شما و شرکت جهت پورسانت 2 درصدی بسیار مشکل است به هر حال اگر شهودی در این رابطه دارید اقدام کنید

پرسشگر :

من متاسفانه مدرکی دال بر این موضوع ندارم. پورسانت من تقریبا 80 میلیون تومان میشود ایا با کمک یک وکیل میشود کاری پیش برد؟

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

در سالهای قبل پورسانت داده شده یا خیر . روال کاری سایر پرسنل به چه صورت بوده

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

آگربتوانی ازطریق شاهدودلایل دیگرادعایت را ثابت کنی به حق خودمیرسی ولی اگردلیل نداشته و نتوانی ادعاراثابت کنی مشکل هست نتیجه بگیری،،،رشیدی،وکیل

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر حقوق می گرفتید.خیر

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

باشهودمیتوانیدادعای خودرااثبات کنیدوگرنه خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در قرار دادذکر نشده باشد بنظر نمی توانید درخواستی خارج از قرارداد داشته باشید . لیکن چنانچه شهود دارید می توانید به دادگاه مراجعه و مطالبه نمایبد .درنهایت تصمیم با دادگاه است .