مشاوره حقوقی رایگان - پورسانت فروش پوشاک

سلام خانم من در یک شرکت ... بر روی پوشاک کار میکند بعنوان مدیر داخلی و حسابدار و هماهنگ کننده کار ، رییس شرکت گفته من 5میلیون میدم باماهی 5درصد شریک در سود ماهانه در حالی که ماهانه حساب نمیکنه سود پول جمع می‌کنه آخر سال 5درصد سود میده مثلاً یه ماه سود میشه 50میلیون یه ماهی هم ضرر درسته میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق قرارداد باید عمل شود‌.والا امکان شکایت تحت عنوان الزام به ایفای تعهد قراردادی وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست حداقل قانون وزارت کار پرداخت شود و در صورت سودان می‌بایست قرارداد تنظیم شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین کارگر و کارفرما می‌باشد البته سود به صورت سالیانه محاسبه می‌گردد و میانگین ملاک عمل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید قرارداد دقیق تنطیم نمایید تا در آینده مشکل ایجاد نشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در قراداد آمده ملاک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار باشد باید طبق قانون کار باید پرداخت شود.