مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تصرف و مالکیت زمین کشاورزی

شخصی در حوالی سال 47 زمین کوچکی در نزدیکی روستا فروخته است و خریدار از فامیل های ما بوده که به عنوان ارث پدری به خواهرشان که مادر بزرگ بنده هست زمین مذکور را واگذار نموده اند و از همان سال ها زمین کشاورزی مورد نظر در اختیار پدر بزرگ بنده بوده که بعد ایشان به پدر بنده ارث رسیده و ایشان چند سال هست که واگذار نموده به من ؛ موضوع اینجاست که الان نوه فروشنده سال 47 ادعا میکند که ما زمین فوق را نفروخته ایم و اگر شما سندی مبنی بر خرید این زمین دارید ارایه کنید و ما چون از آنها مستقیما نخریده ایم صرفا یک دست نوشته ساده از طرف خانواده مادر بزرگم داریم که ارث پدری نوشته شده است. برادران مادر بزرگم که فوت کرده اند و سندی هم دست فرزندان آنها نیست.
ضمنا فروشنده سال 47 در همان سالها تمامی املاک و زمین های خود را فروخته و یا واگذار کرده و در همان روستا هیچی ملکی به نام آنها وجود ندارد.

ضمن پوزش از طولانی بودن متن:
لطفا راهنمایی بفرمایید که ادعای آنها چگونه خواهد بود در صورتیکه زمین کشاورزی (در حال حاضر حصار شده میباشد)در تصرف ما بوده و مردم روستا و همسایگان ما نیز شاهد این موضوع بوده اند جد پدری و پدر بنده که الان 85 سال سن دارد در انجا کشاورزی نموده اند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به دلیل پیچیده بودن پرونده های ملکی باید همراه مدارک خود حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید