مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجباری قرارداد اجاره با مصوبه ستاد کرونا

سلام. قرارداد اجاره آپارتمان که در سال 98 در بنگاه با حضور دو شاهد، منعقد شده ولی فاقد کد رهگیری است، در سررسید یکساله:
با توجه به مصوبه ستاد کرونا، در مورد اجبار موجر به تمدید قرارداد اجاره با حداکثر 25 درصد افزایش (در تهران) نسبت سال قبل، آیا در صورتی که موجر به تمدید با مبلغ فوق رضایت نداشته باشد و تمدید کتبی قرارداد را انجام ندهد، آیا طبق مصوبه ستاد کرونا، قرارداد بصورت خودکار و دقیقاً با مبلغ 25 درصد افزایش، تمدید میشود؟
عدم تمدید کتبی قرارداد، موجب تضعیف یا امکان تضییع چه حقوقی از موجر میشود؟

پاسخ ها :

تمدید اجباری قرارداد اجاره با مصوبه ستاد کرونا تمدید اجاره در دوران کرونا موجر مستاجر کرونا