مشاوره حقوقی رایگان - وکلا و مجریان قانون

شما وکلا و مجریان عزیز قانون ، باید به این ستاد کرونا انتقاد کنید که با تصویب کردن مصوبه های آبکی و من درآوردی موجر و مستاجر ، چه خانواده هایی را دچار عذاب کردید ، چه جوونهایی را بخاطر از دست دادن واحد مورد اجاره و تمدید اجباری از ازدواج منصرف کردید؟ موجرانی را به خاک سیاه نشوندید و چگونه کینه ورزی را رواج دادید. خواهشا به گوش مسئولین برسانید که با تصویب کارشناسی نشده ی بندهایی ناکارآمد ،، چه کردند با این ملت بدبخت

پاسخ ها :

تمدید اجباری قرارداد اجاره با مصوبه ستاد کرونا مصوبه ستاد کرونا برای تمدید اجاره ستاد کرونا موجر مستاجر کرونا اجاره