مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت در شبکه های مجازی

سلام من میخواستم یه پیج اینستاگرام بزنم و داخلش فیلم های سینمایی رو معرفی کنم. دو تا سوال:
1. استفاده از تریلر های فیلم های سینمایی و باز پخش اون ها جرم محسوب میشه؟
2. اگر بخوام برای آی دی کانالم کلمه "نتفلیکس" رو داخلش قرار بدم یعنی چیزی مثل : NetflixMovie_intro این استفاده از اسم نتفلیکس جرم محسوب میشه؟
چون همینطوری هم پیج طرفداری زیاد هست. مثل پیج طرفداران بارسلونا با لوگو و اسم بارسلونا
3. اگر از لوگوی نتفلیکس استفاده کنم چی؟
4. اگر توی صفحه اینستاگرام بنویسم که مطالب این صفحه مجازی ارتباطی با شبکه نتفلیکس نداره. آیا این جمله باعث میشه تا نقض کپی رایت برطرف بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله شامل قانون کپی رایت میشودودرصورت شکایت صاحب اثرمجازات دارد