مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام یک چکی به مبلغ 10 میلیون از شخصی داشتیم که حساب خالی بود و ما شکایت کردیم و حکم جلب گرفتیم اما صادر کننده چک به علت داشتن چکهای بلامحل زیاد به خارج از کشور فرار کرده بود الان 7 سال میگذره اگر این شخص به ایران برگرده ما میتونیم اقدام به وصول کنیم اگه میتونیم باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. منعی ندارد. منتها اگر 5 سال از تاریخ صدور اجرائیه گذشته ، دوباره به شعبه صادر کننده رای رفته و تقاضای صدور اجرائیه مجدد کنید