مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع عقد بیع

سلام. من خانه ای را به صورت شفاهی (بودن هیچ سند کتبی) از پدرخانمم در سال 97 خریدم و آن موقع به قیمت 40 میلیون به ما فروخت و نیم پولش را گرفته است. الان که بقیه پول خانه را میخواهیم بدهیم می گوید بقیه پول را به قیمت روز خانه باید بدهید والا سند نمیدهد، در صورتی که خودش همه شرایط پرداخت را پذیرفته بود. الان هم می گوید من همه حرف های گذشته را گفته ام ولی پشیمان شده ام و قولنامه به شما نمی دهم. من برای گرفتن سند چکار کنم؟

پاسخ ها :

اثبات وقوع بیع عدم انتقال سند الزام به تنظیم سند پرداخت مابقی ثمن معامله خرید و فروش ملک