مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع بیع و اثبات مالکیت

باسلام و عرض خسته نباشید ،پدر بنده سال 65 سه دانگ از قطعه زمین زراعی را در روستا بصورت قولنامه دستی خریداری نمودند ولی سال 85،پدرم فوت نموده و سال 96نیز فروشنده ملک فوت نمود ولی بعد از فوتشان برادر و فرزندان فروشنده ملک ، قولنامه را فاقد اعتبار می‌دانند و از سال 96اجازه بهره برداری از ملک را به بنده ندادند ، در ضمن بنده یکسال قبل فوت فروشنده نیز در تایید قولنامه برگی را به امضای فروشنده رسانده بودم که در پرونده دادخواست موجودهست، ولی متاسفانه علی رغم اینکه دوبار دادخواست اثبات وقوع بیع به دادگاه داده ام هربار به دلایلی مانند نداشتن انحصار وراثت از جانب خواندگان،فوت فروشنده و خریدار ملک ، عدم ثبت ملک در دفاتر اسناد و ایراد شکلی حکم عدم استماع به دادخواست بنده دادند ، ممنون میشم اگ در این مورد بنده را راهنمایی کنید و راهکار مناسب ارائه دهید.

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر فروشنده فوت شده در ابتدا باید انحصار و وراثت انجام بدید و سپس علیه ورثه فروشنده بعنوان اثبات وقوع بیع شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید تمام ورثه فروشنده مشخص گردند

و شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و استرداد مبیع به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید و درخواست کارشناس نمایید و

شکوائیه کیفری هم میتوانید مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و مالکیت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.