مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به بذل بعد از فوت در مدت عده

من مهریه خود را در قبال طلاق به همسرم بخشیدم و ایشان هم وکالت طلاق به من دادن و من از طریق وکالت طلاق خود را ثبت کردم اما در ایشان بعد از دو هفته که از طلاق من گذشت فوت شدن و من در عده هستم ایا من میتوانم رجوع به بذلم کنم و از اموال ایشان مهریه رو درخواست کنم

پاسخ ها :

رجوع به بذل مهریه بعد از فوت در مدت عده رجوع به بذل مهریه پس از فوت شوهر رجوع به بذل مهریه در مدت عده رجوع به بذل مهریه بذل مهریه مهریه