مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه شامل 4 ماه نخست می گردد یا تا یوم الوصول؟

سلام
طرح دعوی علیه اینجانب در سال 98/06/01 مطرح شد و محکوم به 12میلیون شدم اما 4 ماه بعد یعنی مورخه 98/09/30 طرح دعوی اعسار کردم و اعسار اینجانب با پرداخت 4 میلیون دفعی و ماهیانه 1 میلیون پذیرش شد و قطعی شد اما تا بحال به دلیل عدم توانایی اقساط را پرداخت نکرده ام.
1- اگر الان اقدام به پرداخت کنم باتوجه به پذیرش اینجانب، خسارت تاخیر تادیه خواهان شامل همون 4 ماه نخست میگردد یا تا به امروز را شامل می شود؟
2- قبل از پرداخت جلب اینجانب صادر شود و منجر به دستگیری، خسارت تاخیر تادیه تا چه مدت را شامل می شود؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه تا زمان احرای حکم را شامل میشود