مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت از مشاور املاک

سلام. روز خوش
همسر بنده یک اپارتمان ٦ دنگ ٦0 متری داشتن که خردادماه فروخته شد و یک ملک دیگه رو خریداری کردیم. در جریان این خرید با پدرش قرار بر پرداخت بخشی از مهریه بنده رو گذاشتند و 4 دنگ از خانه رو به نام بنده کردند.
در این جریان پدرشون تمامی مدارک و مبایعه نامه رو به عنوان فرد اگاه دست خودشون نگه داشتند و ما ایشون رو امین قرار داده و حتی چک های پرداختی به فروشنده ملک هم از طرف ایشون بود.

اما مسیله اینجاست.
مشاور املاک شماره دفترخانه رو در مبایعه نامه اشتباه تایپ میکنن و پدر همسرم که در جریان هماهنگی قرار محضر خونه بودند این مشکل رو با بنگاه مطرح کرده و قرار میشه متممی به مبایعه نامه اضافه بشه تایپ و امضا مجدد بشه تا محضر خونه قرار سند و جلسه اخر رو بذاره.

در این بین پدر همسرم و مشاور املاک یا همون مدیر قراردادهای اون بنگاه متمم دیگری اضافه میکنن مبنی بر اینکه اگر یکی از خریداران در قرار روز محضر خانه حاضر نشد تمام شش دنگ به نام پدر همسرم سند بخورد.

ما از این بند اطلاع نداشته و من و همسرم به فرض اینکه متمم اصلاح شماره دفترخونه بوده و اطمینان به پدرشون, متمم رو امضا کردیم. البته اونچه مهمه اینه که مشاور ما در اون بنگاه حرفی از اضافه شدن متمم جدید نزده و مانع مطالعه مجدد ما شد.

سوال اینجاست که با توجه به اینکه همسرم با شکایت از پدرش راضی نمیشه میتوانیم از این اقا در بنگاه املاک شکایت کنیم که به عنوان امین ما در این قرارداد تنظیم قرارداد رو به جهتی بردن که نفر سومی از این خرید نفع ببره?

در مورد خیانت در امانت پدرشون که واضح است برامون. چون مدارک و پول موقع دفترخونه رو گرو نگه داشتن تا بنده در دفتر خونه حاضر نشم.

ایشون طلبکارن که ٦ دنگی که پسرشون داشته مال ایشون بوده و قبلا مشروط به نامش کرده در حالی که این حرف جدیده و هیچ سندی برای ادعاش نداره.

در حال حاضر همسرم فقط در طرح شکایت از املاک با بنده همراهن.

پاسخ ها :

شکایت از مشاور املاک مشاور املاک متخلف