مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی در درگیری

من تو یه درگیری با همکارم دست به چاقو شدم ولی هیچ کسی اسیبی از طریق چاقو ندید. ولی با ضربه ی سر همکارم دماغم شکست. حالا میخوام شکایت کنم. سوالم اینجاست که ایا اون چاقو میتونه برای خودم دردسرساز شه یا نه؟

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام.در صورت اثبات تهدید با چاقو بله امکان صدرو حکم حبس برای شما وجود داره.ولی بهتره بابت شکستگی بینی خودتون شکایت کنید