مشاوره حقوقی رایگان - چاقو کشی

سلام سه تا از بردارام ب منزل ما میان و شوهرم با زنجیر و باطون کتک میزنن شوهرم هم چاقو برداشت ب یکی از برادرام چاقو زد ک برادرم شدید ضربه خورده میخواستم بدونم حکمش چیه اگ برادرم رضایت نده چون شوهرمو دادگاه مقصر میدونه میشه راهنمایم کنید همسرم هم هیچ سو سابقه ایی نداره

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسرتان با پرداخت دیه و تحمل اندکی حبس آزاد می شود . معمولادحبس هم تعلیق می شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با توجه به نحوه ومحل دعوا و همچنین مصدومیت شاکی احکام متفاوت است ولی باتوجه به نداشتن سو سابقه میتوانند از ارفاقات قانونی بهرمند شوند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حبس
جریمه نقدی
دیه
....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شوهر شما دفاع از خود را ثابت کند مشکل خاصی پیش نمیاد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام به دیه و حبس یا جزای نقدی حسب مورد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم ضرب و جرح عمدی به منصه ظهور رسیده است. شوهر شما می‌تواند در دادگاه در مقام دفاع از خود استناد به دفاع مشروع کند و اگر شرایط دفاع مشروع برای دادگاه احراز شود شوهر شما تبرئه خواهند شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نزاع دسته جمعی است و چون خانوادگی است بهتر است هر دو طرف رضایت دهند وگرنه دیه و مجازات تعیین میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه و تعزیر دارد
اما تحت شرایطی میتواند از نهاد های ارفاقی استفاده کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه و تعزیر دارد اما میتوانید در صورت شمول از نهاد های ارفاقی هم استفاده کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام اگر شرایط دفاع از خود را ثابت کنید تنها حکم به پرداخت دیه صورت میگیرد.