مشاوره حقوقی رایگان - حواله مالی

سلام
از سال 87، حواله ای 500 هزار تومانی، از صندوق توسعه تعاون، دست شخصی دارم. با توجه به اینکه نقدا طلبش رو از من گرفت، باید حواله رو بمن برمیگرداند. متاسفانه این حواله دست ورثه ایشان افتاد، همان سال 87، برگشت خورده، الان ورثه ایشان، بابت این حواله، 10 میلیون تومان از من میخوان، میگن وگرنه دادگاه علیه من شکایت میکنن.
تحقیقی که از موسسه مالی مربوطه داشتم، تمام قوانین سفته در مورد این حواله ، صدق میکنه.
الان چکار کنم؟ بابت 10 سال حواله 500 هزار تومانی که دست شاکی دارم، قانونا چقدر پرداخت کتم؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دوست عزیز خسارت تاخیر تادیه وجه سفته از تاریخ واخواست محاسبه میشود لذا با توجه به عدم مطالبه انها و اینکه تازه میخواهند دادخواست بدهند خسارت تاخیر از تاریخ دادخواست محاسبه و مبلغ زیادی نمیشود و لذا 10 میلیون را پرداخت نکنید