مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

من چند ساله خانمی رو میشناسم و اصطلاحا با هم رفیق معمولی بودیم تا چن ماه پیش که ایشون از علاقه من با خبر شد و از ترس خانوادش نمیتونه باهام در ارتباط باشه
پدر ایشون اجازه ازدواج میدن درصورتی که خواستگار چندین سال از دختر خانمشون بزرگتر باشن و همین طور از نظر مالی تامین باشن
میخواستم بپرسم با این شرایطی که ایشون گذاشتن این شرط نامعقول اجازه رو از ایشون ساقط میکنه یا نه
و در حالت کلی چه شرایطی از طرف پدر شرط معقولی در نظر گرفته میشه تو دادگاه
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر پدر دلیل قانع کننده ای برای رد خواستگار دختر نداشته باشد دختر می‌تواند جهت ازدواج مجوز را از دادگاه بگیرد