مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

با سلام.
من در سال 96 یک پراید را از برادر زنم که پسر دایی ام نیز هست خریدم. به علت فامیل بودن و اعتماد یک قولنامه دستی در خانه آن ها با حضور اعضای خانواده او نوشته شد همه مدارک را به من دادند و قرار شد تا سه ماه آینده که قسط خودرو را دادم، سند بزنند. در آن موقع برادر زنم ( مالک قبلی ) سرباز بود و گفت پول خودرو را به حساب پدرش بریزم و من هم همین کار را کردم بعد از دادن پول هر موقع که در مورد سند خودرو صحبت میکردم میگفتن الان که سرباز هستم دو روز مرخصی دارم بذار خدمتم تموم شد برات سند میزنم. تا حدود یک سال قبل که به علت اختلاف با خانمم ایشان که خواهر مالک قبلی خودرو بودند موقع رفتن مدارک خودرو کارت سبز و قولنامه را با خود برد و یک بار با آن مدارک شکایت خیانت در امانت در دادگاه مطرح کردند. دادگاه رای را به من دادند. دوباره الان شکایت حقوقی مبنی بر اجرت المثل و برگرداندن ماشین را مطرح کردند. از فامیل نیز هستند کسانی که از خرید خودرو و پرداخت پول از جانب من اطلاع دارند. دادگاه چه رای میدهد و من باید چه کاری انجام دهم؟ ‌با تشکر.

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..اگر پرونده کیفری خیانت در امانت منتج به صدور قرار منع تعقیب شده باشد بنابراین دعوی حقوقی نیز محکوم به رد است و نتیجه ای برای ایشان حاصل نخواهد شد.حتما قرار دادگاه کیفری را به دادگاه حقوقی ارائه دهید