مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی

با سلام. دوست من مشکلی داره
اولا که پزشکی قانونی تا چه مدت بعد از آخرین رابطه جنسی را میتواند تشخیص دهد؟
و این که هر دخولی را بنا به رابطه جنسی میگذارند؟
چون ایشون از دارویی استفاده میکنه (دوش واژینال) که اپلیکاتور داره و مدام در حال استفاده است.
1- همسر ایشون در چه صورتی میتواند ایشان را به پزشکی قانونی معرفی کند؟ آیا هر وقت دلش خواست میتواند معرفی کند؟
و این که چون ایشون از اون دارو استفاده میکنه پزشکی قانونی باز هم بر حسب رابطه جنسی تشخیص میده؟ یا میتواند بفهمد رابطه جنسی نبوده است؟
با تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

انتساب عمل زنا بوسیله ی اثبات امر دخول برای زنی که شوهر دارد میسر نیست چون اصل بر انجام روابط زناشویی با همسر خود است ،مگر برای اثبات آن ادعای از ادله ی دیگر استفاده شود