مشاوره حقوقی رایگان - غرامت بیماری حین خدمت

سلام خدمت شما عزیزان زحمتکش.
من سرباز سپاه اعزامی 89 هستم که به خاطر بیماری واریکوسل سمت چپ، معاف از رزم شدم.
در حین خدمت به خاطر فشار وارده جسم سنگین عود کرد که مجبور شدم عملش کنم و ولی دردم بدتر شد تا بعد از خدمت رفتم بیمارستان شخصی عمل فتق اینگوینال کردند و بیضه چپم رو کامل در آوردن و دور ریختن. میخواستم بدونم آیا به من دیه یا غرامت میرسد؟ یا میتوانم برای جانبازی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بر فرض صحت ادعاهای مطروحه و تایید پزشکی قانونی احتمال چنین امری وجود دارد.یقینا این موضوع باید از جانب وکیل دادگستری پیگیری شود تا هم جانبازی محسوب گردد و هم دیه تعلق گیرد