مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تتو کار

درود.
سه ماه پیش من و دخترم سراغ تتو کاری رفتیم که ادعا میکرد سابقه کاری زیادی داره و در کارش خبره هست. در جواب سوال ما در مورد درد و ماندگاری تتو گفت: هیچگونه دردی و عوارضی نداره و ماندگاری تتوی خط چشم 10 سال و لب 5 سال می باشد و اصرار کردند که تتوی قدیمی ابرویم را پاک کند در یک جلسه و تضمینی بدون عوارض.
از درد زیاد تتوی لب و خط چشم هر چی بگم کم گفتم. به هفته نرسید که لب کاملا پاک شد و خط چشم هم نامیزان و کدر. بعد از تماس من گفت طبیعی است و بعد از ترمیم ماندگار است.
بعد از ترمیم نیز از بین رفت.
پاک کردن ابروی من نه یک جلسه که دو جلسه انجام داد و هنوز پاک نشده و تمام موهای ابروم هم ریخته.
هزینه ای که ایشون میگیره دو برابر جاهای دیگه است به همه هم به دروغ میگوید کار در کلینیک انجام می شود.
ابرو و چشم من ورم کرده و کبود و داغونه. عکسش رو گرفتم و دارم.
چت های تتو کار رو هم دارم که گفته ماندگاری داره و بدون درد هست.
از نظر بهداشتی هم رعایت نمی کنند و با تابلوی یک پزشک دروغین که پشت درب زده کار می کنند.
میتونم عکسای صورتم رو بفرستم.
الان چکار میتونم انجام بدم؟
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

میتوانید شکایت خود را از شخص به دفتر خدمات قضایی ارائه دهید و تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی جهت مشخص شدن میزان آسیب وارده را بکنید