مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک دارای عقب نشینی

سلام، خسته نباشید. بنده سه ماه پیش مغازه ای با متراژ 86 متر خریداری کردم. از مبلغ یک و نیم میلیارد که به تفاهم رسیدیم، مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان به فروشنده طی دو فقره چک پرداخت نمودم. متعهد شد که طرف مدت دو ماه سند بزند چون سود دفترچه ای بود مقداری مسکونی را به تجاری اضافه کرده بود گفت دنبال کار هاش هستم ولی الان مدت 10 روز از تاریخ محضر گذشته ولی هم چنان میگه دنبال عوارض و کار هاش هستم. بنده هم نامه عدم حضور گرفتم و از شهرداری تحقیق کردم که در چه مرحله سند گرفتنش قرار داره در جواب به من گفت، که این مغازه 16 متر خلافی دارد که تا موقعی که دست به ملک نزنی کسی کاری نداره ولی در صورت تخریب باید عقب نشینی کنی و در ضمن هر سال باید مالیات 16 متر را بدی. حالا سوال من از شما این است که با وجود این که الباقی حساب یک ماه دیگر موقع پرداختش هست با وجود این که چک بهش دادم ولی محضر نیامد برای سند. در مبایعه نامه حرفی از این شرایط ملک بیان نکرده. حتی مکتوب هست که کاربری تجاری تحویلم بدهد و تا هزار سال سانتی از مغازه در صورتی که همین طور باشد کسر نشود یا اصلا قرار نبوده مالیات بابت اون متراژ بدهم و از همه بدتر اگر این مقدار عقب نشینی صورت گیرد چون بغل بن بست هست بهر مغازه از چهار متر به دو و نیم متر تغییر می کند که اصلا به درد نمیخوره. حالا من چکار باید بکنم؟ خدا وکیل زودتر راهنمایی کنید. ممنونم. فقط بابت ماشینی که دو ماه پیش فروختم که پول مغازه رو بدهم 350 میلیون ضرر کردم در صورتی که در این مدت فقط کلید مغازه تحویلم هست و همش خواهش میکرد که فعلا بازش نکنید که کمتر عوارض بده. ممنون که توجه به درد مردم می کنید.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

در هر بیع شرایط صحت باید موجود باشد و مال نیز مالیت داشته باشد هر طرف تخلف کند امکان حق فسخ برای طرف مقابل و جبران خسارت وجود دارد

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام چنانچه متراژ مغازه خریداری شده به علت عقب‌نشینی کمتر از متراژ در قرارداد می شود برابر قانون مدنی حق فسخ دارید و یا اینکه توافق کنید