مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک دارای عقب نشینی زیاد

با سلام. بنده ملکی رو به متراژ 111 متر خریدم و فروشنده در زمان قرارداد با نشان دادن برگ مفاصا حساب و تاکید بیان داشت که ملک فاقد هرگونه عقب نشینی می باشد حتی یک متر! لذا مشاور املاک در قرارداد قید کرد اگر ملک به هر متراژ کم و کسر داشته باشد به مبلغ هر متر... تومان محاسبه می گردد و قابل فسخ از طرف طرفین نیست. بیشتر ثمن معامله پرداخت و مابقی قرار شد در تاریخ تحویل خانه و تنظیم سند پرداخت شود، حال بعد از گذشت دوماه و بعد از استعلام از شهرداری و نقشه بردار مشخص شد ملک دارای 8 متر مغایرت و 28 متر عقب نشینی است(مجموعا 36 متر)، فروشنده حرف خودش را قبول ندارد و می گوید منظور از کم و کسر در قرارداد همان میزان مغایرت است نه عقب نشینی و حاضر به قبول پول مطابق قرارداد کم و کسر و تخلیه ملک و تنظیم سند نیست، مشاور املاک حرف مرا تصدیق مبثی کند و خاضر به شهادت در دادگاه هست، خواستم بدونم به نظرتون با این شرایط آیا دادگاه رای به نفع من می دهد، یا خودمون توافق کنیم و پول بیشتری بهش بدهم بهتر است؟!

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام چون حق فسخ ندارید می توانید مطالبه وجه روز 36 متر زمین را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید وجه 36 متر زمین را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان عقب نشینی و میزان کسر متراژ مشخص گردد

و سپس باید اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد به علت خیار تدلیس برای فروشنده ارسال نمایید و

و بعد باید دادخواست تنفیذ اعلام فسخ بیع به علت خیار تدلیس و خیار عیب و استرداد ثمن معامله طبق قیمت روز و هزینه دادرسی را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید مبلغ مربوط به متراژ عقب نشینی را طبق قرارداد مطالبه کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
امکان اخذ ثمن وجود داره وکم و کسر شامل عقب نشینی هم میشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای فروشنده ارسال نمایید

دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید

دادخواست تنفیذ اعلام فسخ بیع را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مبلغ عقب نشینی را مطالبه نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

نتیجه قابل پیش بینی نیست