مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام. زوجه از حق حبس استفاده کرده و ادامه زندگی را منوط به دریافت کامل مهریه کرده و حاضر به ادامه زندگی نیست. در صورتی که زوج مجهول المکان باشد و غیر قابل دسترسی باشد، مادر یا پدر زوج نفقه را تمام کمال هر ماه به حساب زوجه واریز کنند. آیا زوجه می تواند پس از 6 ماه عسر و حرج را در دادگاه اثبات و طلاق غیابی بگیرد یا میبایستی 4 سال منتظر زوج بماند؟

پاسخ ها :

طلاق غیابی از طرف زوجه مجهول المکان بودن زوج برای طلاق طلاق با عسر و حرج طلاق غیابی طلاق مجهول المکان بودن زوج عسر و حرج نفقه مهریه حق حبس