مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص دیه طحال از صندوق دولت

با سلام. تصادف کردم با موتور بودم و یه ماشین از پشت بهم زد و فرار کرد . طحال پاره و تخلیه شد و دستم شکست . اونی که زد و فرار کرد که پیدا نشد و نتونستیم پیداش کنیم. میخایم به دادگاه درخواست بدیم از صندوق دیه منو پرداخت کنن. خاستم بدونم دیه کامل بهم تعلق میگیره.؟ وکیل بگیرم بهتره یا عادی برم جلو همون نتیجه رو میده .کروکی و گزارشو شاهد هم هست که مقصر اونه که زده و فرار کرده. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.دیه طحال در صورت از بین رفتن آن یک دیه کامل است.و اما راجع به قسمت دوم سوالتون بستگی به توانایی خودتان در پیگیری پرونده دارد.