مشاوره حقوقی رایگان - ناهنجاری فک

سلام. من برای استخدامی دانشگاه افسری شهید ستاری (نیروی هوایی) رفته بودم و در بخش دندانپزشکی به خاطر جلو بودن فک پایینم رد شدم. اگر دوباره برای نیروی دریایی یا پدافند یا زمینی بروم، احتمال قبول شدنم وجود دارد؟

پاسخ ها :

استخدام نیروی دریایی در صورت ناهنجاری فک رد شدن در استخدام دانشکده افسری استخدام نظامی ناهنجاری فک استخدام