مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ابطال اوراق مشارکت از شرکت

باسلام
دعوای مربوط به اوراق مشارکت در پروژه ی سدسازی باید علیه ناشر که شرکت آب منطقه ای است طرح شود یا وزارت نیرو؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
متن کامل قرارداد رو باید مطالعه کرد و در صورت وجود توافق جهت دریافت خسارت میتوانید به دادگاه درخواست بدهید.
همچنین برای تحویلرخودرو هم میتوانید با توجه به مقررات مندرج در قرارداد به دادگاه درخواست بدهید