مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام.
من دو سال در شرکتی مشغول به کار بودم و سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. از شرکت استعفا دادم و تقاضای دریافت نامه عدم نیاز جهت بیمه بیکاری شدم. هنوز نامه عدم نیاز بنده در دست اقدام جهت امضا مدیر عامل شرکت می باشد. امروز اخرین روز آپلود مدارک در سایت بیمه بیکاری (30 روز) می باشد. چنان چه در روز های آتی نامه را دریافت کنم و در سایت بیمه بیکاری آپلود کنم، با توجه به بیشتر شدن از 1 ماه آیا بیمه بیکاری به بنده تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

نسیم محمدیان رسنانی

سرکار خانم نسیم محمدیان رسنانی :

در صورتی که متقاضی نتواند صرف مدت ٣٠ روز از تاریخ بیکاری موضوع را به ادارات ذکر شده اطلاع دهد، مراجعه وی بعد از ٣٠ روز با عذر موجه و با تایید هیأت حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تا ٣ ماه امکانپذیر خواهد بود.