مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب مستاجر

با سلام. بنده حدود 10 ماه پیش ملک مورد اجاره رو به صاحب مغازه تحویل دادم و کلیه مدارک از جمله چک تخلیه رو از ایشان گرفتم. جهت تخلیه مغازه با هم توافق کردیم. الان قبض برق مغازه آمده و مالک با ادعای بدهی داشتن من حسابم رو مسدود کرده. آیا این کار درسته و در ضمن شعبه شورای حل اختلاف از دادن رو گرفت اظهارات خواهان به من امتناع کرد. لطفا راهنمایی کنید.
مرسی.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. در صورتی که شما چنین بدهی ای داشته باشید ایشان می تواند مطالبه نماید و شورا می بایستی کپی دادخواست و ضمائم آنرا به شما ارائه دهد.
رضا امیری زاده وپایه یک دادگستری قم