مشاوره حقوقی رایگان - جریمه و دیرکرد اقساط خودرو

سلام. من یک ماشین از یک نفر خریدم و تمام پولش رو هم بهش دادم. ولی الان اون یک نفر به خاطر بدهی ده ساله فراری هست و از سال 90 تا الان اقساط ماشین پرداخت نشده است. میخوام بدونم چقدر دیرکرد داره رو ماشین چون میخوام اقساطش رو پرداخت کنم. ماشین هشت میلیون تومان بدهی داره. حالا برای دیرکردش نمیدونم.

پاسخ ها :

محاسبه دیرکرد اقساط خودرو جریمه دیرکرد اقساط خودرو دیرکرد اقساط خودرو اقساط خودرو خودرو