مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای طلاق

سلام. بنده نظامی با 20 سال خدمت در مورخه 95/12/19 برابر نظر کمیسیون پزشکی ناجا ( به علت اختلال کنترل تکانه ای مشکل ساز ( طبقه4 ) ( کد ضایعه 913002 ) مطابق بند ( ب ) ماده 128 ق.ا.ناجا مشمول بازنشستگی ناجا هستم و در بعد 18 سال مستاجری دارای همسر و فرزند پسر و دختر 18 و 14 ساله و 20 سال زندگی مشترک با پاداش خدمتم یک منزل تک خوابه 82 متر متعلق به وراث مرحوم مادر زنم 3 دختر که یکی همسرم بوده خریداری کردم و سهم 2 نفر را نقدا پرداخت کردم و سهم همسرم به عنوان خریدار با بنده در قولنامه قید شده. از سال 96 با صاحب خانه شدن و ساختن طبقه 2 آن مشکلی در زندگی نداشتیم که
همسرم توسط خواهران همسرم تحریک شده و علیه بنده اقدام مهریه نمود و در سال 9 /88/30 هر ماه از حقوقم کسر و به حساب همسرم واریز میشد. بعد با قهر های بی مورد و ترک منزل درخواست به نام زدن خانه به وی که ناچارا تا زنده هستم در اختیار خودم و بعد فوت به همسرم برسد. ولی باز راضی نشده و ترک منزل های 2 الی 3 ماهه همراه فرزندانم باعث آزار و اذیت روحی و تحت فشارهای عصبی گریه میکردم و تازه 3 ماهه ترک منزل و دادخواست طلاق نموده و با وکالت دفتر خانه اسناد رسمی از جانب بنده که نمیدانم کی با آن راضی و امضا نمودم ولی قبول ندارم طلاق بگیرد. که از شعبه دادگاه خانواده ارومیه برای 99/8/11 ابلاغیه حضور جهت رسیدگی صادر شد و امروز 99/7/30 رای نهایی برای طلاق توافقی به همسرم صادر شد. ظرف 3 ماه جهت جاری کردن صیغه طلاق اقدام و قابل تجدید نظر خواهی تا 20 روز است. حال بنده اصلا راضی به طلاق نیستم و چون همسرم به خاطر به دست آوردن تنها دارای ام که این خانه با مدارکی که امضا بنده هست و قبل وکالت مهریه گرفته و چرا باید بنده وکالت طلاق بدهم که در جلسات مشاوره که بحثی نشد و روال اداری طی به عدم سازش کردید. آیا بنده به استناد به رای کمسیون پزشکی میتوانم اعتراض به باطل نمودن رای بشوم؟ به خدا تازه زندگیم سر و سامان پیدا کرده بود اما به خاطر خواهرانش که مستاجر هستند قصد بیرون کردن از منزلم را دارند و با آن ها 3 ماهه ترک منزل و خیلی فشار روحی تحمل میکنم و تصمیم بر تلافی و قتل نمودم. اگر تنها منزلم را به خاطر سوء استفاده از بیماری ام که فرزندانم را تحریک و اغفال علیه من نموده و با ضمانت های بانکی که اخیرا به خواهرانش شدم پیامک بانکی به علت عدم پرداخت اقساط از سوی آن ها به بنده به عنوان ضمانت و اصل و حال همسرم بدون اجازه به کارگری در باغی که چند جوان مرد هست با خواهرش رفته و بنده اعتراض به همسرم کردم از ان وقت حرفم رو گوش نمیده و همگی من را دیوانه خطاب میکنند و باعث شدند هر فکری به ذهنم بیاد و تحمل این شرایط بی خانمان بودن بعد از 20 سال خدمت نظامی را ندارم. به شعبه مراجعه کردم و قاضی اعلام چرا با وجود وقت قبلی رسیدگی رای پیش از موعد صادر نموده. حالا کمک کنید که میدانم در حقم خیانت کرده اند و تمام مدارک دست زنم از منزل برده است. لطفا خواهش میکنم بفرمایید آیا راهی برای باطل کردن رای دارم؟ چون قاضی فرمودند درخواست اعتراض بکنم. جواب را زودتر بدهید؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

باتوجه به اينكه وقت رسيدگى تعيين شده وقاضى قبل الوقت اقدام به صدور حكم كرده است تخلف انتظام بوده وقبل شكايت دردادسراى انتظامى قضات ميباشد وبه اميدخدا باتجديدنظرخواهى دردادگاه تحديدنظر نقض ميشود