مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام.
خواهرم برای تقسیم سهم ارث خود به دادگاه شکایت کرده در صورتی که بقیه وراث حاضر به فروش غیر از دادگاه هستند. ایشان از روی لجاجت حاضر به همکاری نیست. حتی سند ملک هم نمی دهد تا خودمان اقدام به فروش ملک نماییم. صد در صد با وکیل بزن و ببند کردن و میگن 20%وکیل مطالبه کرده و ایشان از لحاظ مالی وضعشان خوب است. فقط میخواهد قدرت نمایی کند.

پاسخ ها :

عدم همکاری یکی از ورثه برای تقسیم ارث عدم همکاری یکی از ورثه برای فروش ملک تقسیم ارث انحصار وراثت ارث