مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از ورثه

با سلام خدمت اساتید.
متاسفانه پدر من فوت نمودند و از ایشان یک ملک به متراژ 1800 متر به ارث رسید که البته در رهن بانک هست. 200 متر از این زمین به خواهرم و 1600 متر به من رسید و ورثه به هر کدام از ما یک وکالت تام بلاعزل دادند و در وکالت هر کدام متراژ مشخص شد. متاسفانه خواهر من در تقسیم و تسهیم این زمین و جدا سازی همکاری ننمودند و بیخیال بودند. اینجانب با مراجعه به بانک و اجازه انتقال و پرداخت مالیات مربوطه اداره دارایی و شهرداری جهت انتقال سند به محضر مراجعه نمودم و محضردار گفتن با توجه به این که بالای 80 درصد متراژ مربوطه به من هست این ملک رو به من انتقال دادن و سند الکترونیک دریافت نمودم. گفتن در آینده به خواهرتون یک وکالت بابت 200 مترشون بدین . الان سند به نام من هست و خواهرم کماکان جهت دریافت وکالت به من مراجعه نمی کند. چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام از طریق ارسال اظهار نامه برای خوهرتان ومتذکر شدن امادگی خود برای انتقال حصه او از خود سلب مسئولیت کنید موفق باشید