مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در یک پارکینگ

سلام. ساختمان ما 10 واحد است و همه واحد ها هر کدام یک پارکینگ دارند. یکی از واحد ها با اجازه خودش دو تا ماشین به طور عمودی وافقی در پارکینگش پارک کرده. طوری که یک چهارم ماشین در مشاعات قرار گرفته. میخوام بدانم 1. این کار منع قانونی دارد؟ چه ماده قانونی و با چه مضمونی ایشان را از پارک دو ماشین منع میکند؟
2. ایشان به تذکر مدیر ساختمان توجه ای نداشته و حتی مدیر با پاسخ ناخوشایند ایشان مواجه شده اگر از طریق قانونی اقدام کنیم رضایت کلیه واحدها لازم است یا چند واحد ناراضی باشند، کافیه؟ با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شکایت مزاحمت و رفع تصرف و ممانعت از حق مطرح کنید . مدیر یا هیات مدیره با یک یا چند نفر از اعضا میتونن شکایت کنن