مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو در تصادف

سلام. یک خودرو از پشت با من تصادف کرد و مقصر شناخته شد. به دلیل نداشتن گواهینامه به شورا حل اختلاف ارجاع داده شد. به دلیل این که خسارت از 20 تومن بیشتر شده و سقف بیمه طرف هم کم بود، به دادگاه داده شده. آیا مقصر باید خسارت و افت قیمت رو نقدی بده یا میتونه قسط بند کنه؟ اگر پرداخت نکنه ماشینش مصادره میشه؟

پاسخ ها :

جواد پولادی چقادری

جناب آقای جواد پولادی چقادری :

سلام
دوست عزیز مقصر طبق مقررات قانونی

جواد پولادی چقادری

جناب آقای جواد پولادی چقادری :

دوست عزیز
مقصر طبق مقررات قانونی به پرداخت تمامی خسارات قانونی و افت قیمت مطابق نظر کارشناس به شما محکوم می شود تا سقف تعهدات بیمه توسط شرکت بیمه پرداخت می گردد و مازاد بر سقف تعهدات را خود راننده شخصا می پردازد ولی می تواند از دادگاه تقاضای اعسار و پرداخت قسطی را بخواهد که تعیین تکلیف در این خصوص بر عهده قاضی می باشد هر چند شما می توانید در جهت وصول خسارات بدون توجه به دادخواست اعسار اتومبیل و یا اموال دیگری از محکوم علیه که در دسترس می باشد را توقیف کنید
جواد پولادی