مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد جانبازان

با سلام. بنده در مورخه 98/8/25 از ناحیه یک چشم چپ نابینا شده ام. در درگیری با اغتشاشات گرانی بنزین، توسط افراد ناشناس به سمت بنده آجر پرتاب شده و چشمم نابینا شد. الان شورای عالی بهداری ناجا بنده را 40 درصد جانبازی دادن و این که عصب چشمم از بین رفته و دیگر درست نمیشه. شورا داخل حکم زده در حد نابینایی. بنده اعتراض زدم به حکم بهداری دوباره همچون حکم رو به من دادن الان. میخوام به درخواست بدم دیوان عدالت اداری جهت پیگیری بازنشستگی. باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی ام کنید. در ضمن بنده پرسنل نیروی انتظامی می باشم.

پاسخ ها :

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

با سلام.شما باید از طریق اداره کار با توجه به اینکه شغلتون بینایی خیلی مهمه.تقاضای از کار افتادگی بدید.پرونده جهت رسیدگی به کمیسیون ارجاع.میشه.بر اساس نظریه کمیسیون پزشکی حکم صادر میشه که از کار افتادگی برابر مقررات به شما تعلق میگیره یا نه.بعد اگر رای اداره کار به ضرر شما باشه از اون رای در دیوان اعتراض میزنید