مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک

سلام، روز بخیر.
بنده نسبت به خرید یک باغ چهار دیواری که دارای سه مالک و ‌سه سند مشاعی بود، اقدام کردم. مطابق نقشه های هوایی و‌ محاسبات مهندس، متراژ موجود ملک 1345 متر است. موضوع مبایعه نامه انتقال سه سند مشاعی متعلق به فروشنده هاست که عینا شماره هر سه سند در آن قید شده. ( مجموع سه سند قید شده 1375 سهم مشاعی از 25000 سهم مشاعی) و لیکن متراژ باغ حسب اعلام مالکین با عبارت حدودا 1390 متر تصریح گردیده است. در زمان انتقال سند در دفترخانه بدون اطلاع من صرفا 1390 متر به نام بنده منتقل شد و مابقی اسناد با هماهنگی صورت پذیرفته از قبل با دفترخانه، معادل 185 متر توسط دو‌ نفر از فروشنده ها به یکی از مالکین منتقل شد. در حال حاضر علی رغم این که باغ بنده از متراژ منتقل شده یعنی 1390 متر هم‌ کمتر است، فروشنده ادعای مالکیت مشاعی خود بر باغ بنده را دارد و ایجاد مزاحمت و سلب آسایش کرده است. آیا اساسا با توجه به این که ملک بنده از متراژ انتقالی هم کمتر است، چنین ادعایی مشروعیت دارد و آیا انتقال مورد مبایعه نامه من به نام دیگری فروش مال غیر محسوب می شود و قابلیت پیگرد قانونی دارد؟
آیا احتمال دارد موقعیت مکانی 185 متر مورد ادعا فروشنده ها، به دلیل عدم دیوارکشی دقیق در 5 باغ همجوار باغ بنده باشد؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام مقتضی است با اسنادو مدارک خود به یک وکیل مراجعه کنید سوالات فراوان شما جز با بررسی تمام حزئیات پاسخ خاصی نخواهد داشت علی ایحال به طور کلی بله شما می توانید حسب مورد دعاوی مزاحمت، انتقال مال غیر، اعلام بطلان معامله و غیره را اقامه کنید