مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پاسیو و حیاط خلوت مشاعی

با سلام و سپاس.
بنده ساکن طبقه همکف یک ساختمان 8 واحدی هستم. قسمت حیاط خلوت که بیشتر حالت پاسیو داره حدود 8 متر هست. فقط از پذیرایی خونه من درب ورودی داره. شیر آب نداره و برقش از واحد من هست. به خاطر پرتاب آشغال و کفش و دمپایی مالک قبلی با نبشی آهن و ورقه نیمه شفاف طلقی تا نیمه مسقف کرده بود. من هم سقف رو برنداشتم. الان دو سوال دارم اول این که از نطر قانونی سقف طلقی مشکلی نداره؟ و دوم با توجه به مشرف بودن این فضا به پذیرایی بنده، میتونم داخلش رو با چمن مصنوعی و گلدان و حوضچه تزیین کنم یا خیر؟ همسایه ها میتونن با استناد به مشاع بودن این بخش اجازه به من ندن؟

پاسخ ها :

محمود صمدی

محمود صمدی :

استان :

مشاع است. فقط حق عبور و مرور و استفاده دارید. سقف هم قانونی نبوده و نیست چه برسد به حوض و ...

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

محل مذکور جز مشاعات است و بدون اجازه سایر شرکا امکان تصرفات مادی وجود ندارد