مشاوره حقوقی رایگان - قیچی شدن برگ سبز و کارت خودرو

با سلام. بنده سال 97 از نمایندگی پرایدی خریداری کرده ام. پلاک، بیمه و برگه کمپانی دستم رسید. اما برگ سبز و کارت ماشین دستم نرسید. بعد مدتی پیگیری متوجه شدم به آدرس اشتباه رفته و قیچی شده. حال بنده ماشین را فروختم. برای سند زدن و تعویض پلاک چه باید بکنم که برگ سبز و کارت ندارم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست صدور مجدد با نشاني صحيح و كدپستي دقيق تحويل پليس ١٠ دهيد