مشاوره حقوقی رایگان - استماع گواهی گواهان

سلام من درخواست طلاق از زوجه خود رابه علت عدم تمکین داده ام ولی اخیرا ایشان از دادگاه درخواست استماع گواهی گواهان را داده راهنمایی بفرمایید که چه چیزی را همسرم درخواست داده است. درضمن من در گذشته به مواد مخدر اعتیاد داشته بودم ولی حالا هیچ مشکلی ندارم آیا گذشته من در حضانت بچه و رای دادگاه برای درخواست طلاقم تاثیر دارد؟؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
درخواست استماع گواهی گواهان یعنی همسر شما برای اثبات حرف هایشان شاهدانی دارند که از دادگاه درخواست کرده که شهادت انان شنیده شود
موارد حضانت باتوجه به سن فرزند تعیین میشود و مصلحت
موفق باشید