مشاوره حقوقی رایگان - قرار استماع گواهی گواهان

با سلام
همانگونه که مستحضرید برای اخذ دستور تخلیه، امضاء دو شاهد در ذیل نسخ اجاره نامه ضروری و لازم است.
موجر قبلا با اضافه نمودن امضا دو شاهد به نسخه در دست خود و در پشت اجاره نامه، دستور تخلیه گرفته بود که ما با اعتراض، موفق به اخذ توقف دستور تخلیه شدیم.
وقت رسیدگی با عنوان استماع گواهی گواهان در حل اختلاف صادر شده است.
چه معنی دارد؟
آیا احیانا نظر لفظی شهادت شهود در حالی که ذیل اجاره نامه امضا شاهد ندارد، تاثیری در روند رسیدگی دارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ظاهرا جهت بررسی صحت وصقم شهود مبایعه نامه میباشد.
بله درصورت عدم وجود شهود،تخلیه فوری میسرنیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در وقت مربوطه شهودی که از موضوع شما مطلع هستند را حاضر تا ادای شهادت نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شهادت شهود انگر این است که مرجع محترم قضایی می‌خواهد به این برسد که آیا اجاره نامه توسط دو شاهد امضا شده است یا خیر

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد ولی ذیل اجاره نامه را حتماً باید دو شاهد امضا نمایند تا بتوان دستور تخلیه فوری اخذ نمود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شهودی را معرفی کرده و در دادگاه میتوانند شهادت دهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شهود باید در دادگاه قسم یاد کنند

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورت نبودن شهود تخلیه فوری وفق قانون سال 1376 میسر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله تأثیرگذار خواهد بود چرا که احضار شاهدین برای درستی اجاره نامه است که در جلسه رسیدگی اتیان سوگند خواهند کرد.