مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آزاد نیروهای مسلح

سلام، خسته نباشيد.
من پدرم بيمه نيروهاي مسلح هست و من خودم ٢١ سالم هست و بيمه تامين اجتماعي برام رد ميشه. ولي دفترچه خدمات درماني نگرفتم.
حالا ميخوام دفترچه از طرف پدرم به صورت تعرفه آزاد و اختياري دفترچه نيروهاي مسلح بگيرم. شرايطش چيه؟ ميتونم يا نه؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

بله می تونید به دفاتر خدمات نیروهای مسلح پدر شما مراجعه کند با همراه داشتن فیش حقوقی و درخواست کتبی