مشاوره حقوقی رایگان - امکان اجرای حکم خلع ید در شرایط کنونی شیوع کرونا توسط واحد اجرای احکام دادگاه مقدور می باشد؟

پس از گذشت یک سال و نیم از تاریخ تقاضای دادخواست خلع ید بالاخره در تاریخ 99/7/29 رای دادگاه تجدیدنظر مبنی بر خلع ید علیه متصرف ملک شخصی اینجانب صادر گردیده. از آنجاکه بخشنامه اخیر قوه قضائیه مورخ 99/1/20 به‎ منظور پیشگیری از شیوع کرونا اشعار می دارد: "رسیدگی به پرونده‌ها و اجرای احکام با موضوعات غیر ضروری مانند تخلیه به زمان پس از شرایط اضطراری موکول شود." لذا امکان اجرای حکم خلع ید در شرایط کنونی شیوع کرونا توسط اجرای احکام مقدور می باشد؟ آیا بخشنامه فوق منقضی نگردیده و خلع ید مشمول "موضوعات غیر ضروری" می باشد؟ اگر خیر از چه طریق می توان در صورت امتناع واحد اجرای احکام دادگاه از اجرای حکم خلع ید، سریعا ملک خود را از تصرف غاصبانه خارج کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

معمولا خلع ید تصرفات غاصبانه را انجام می‌دهند