مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام
تقریبا یکسال و نیم هست که ما خانه ای خریداری کردیم تیرماه امسال از اداره برق اومدن گفتن یه کابل که رفته داخل مغازه غیر قانونی کشیده شده درصورتی که ما هم هیچ اطلاعی نداشتیم و هیچ استفاده ای از مغازه نمیشه
اداره برق از ما شکایت کرد و کار به دادگاه کشیده شده و جریمه نقدی کردن و الان بنده با وثیقه بیرون هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
بایستی اثبات‌ کنید برق کشی مربوط به قبل خریدن‌ ملک هستش