مشاوره حقوقی رایگان - قسم در دادگاه

باسلام. برای تامین خواسته جهیزیه خواهرهمسرم به همراه کارشناس دادگستری به منزل زوج رفتیم که پدر و دو برادر مستقل زوج نیز حضور داشتند و بعد به منزل پدری زوجه برگشتیم یک ساعت بعد ان دوبرادر به همراه مادرشان به منزل ما اومدن و ادعا کردن ما از کیف زوجه که داخل کمد بوده طلا دزدیدیم.
حالا درحالی که هم کارشناس و هم خودشون بالا سر ما بودن ایا میتونن شکایتی اعلام کنن؟
و اینکه اگه تودادگاه از ما قسم خواسته بشه میتونیم امتناع کنیم؟با استناد به اینکه هم خودشون بالاسرمون بودن و هم اینکه اگه دیدن چرا همونموقع حرفی نزدن. و اینکه اصلا طلا توی کیف زوجه بوده به گفته خودشون پس مال زوجه ست.
و اینکه ما هم از اونها درخواست سوگند نکنیم.
ممنون از زحمات شما.

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

سلام
اثبات اين ادعا از سوى اين افراد سخت هست و از جهت ديگه سرقت يعنى ربودن مال غير به نحو پنهان ، در صورتى كه به گفته شما ادعاى افراد فوق الذكر برداشتن طلا از كيف زوجه بوده ، خب زوجه كه خودش هم اونجا حضور داشته ، خودش بايد شاكى بشه نه اين افراد

پرسشگر :

سلام مجدد و تشکر.خیر زوجه حضور نداشت.بنده و خواهر زوجه بودیم ب نمایندگی از زوجه.
میخاستم بدونم بطور کلی میتونن یکسره درخواست سوگند کنن یا باید مدرک ارایه کنن؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرم سرقت ازجرایم تعزیری است که سوگند دران نقشی ندارد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلم علیکم.1- بلی 2-خیر یاالله