مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در خصوص ضرب و شتم

گواهی پزشکی قانونی داشته باشی در چه صورتی شاکی باید قسم بخورد؟

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
درصورتی که ادعای شما را نپذیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سوگند یکی از ادله اثباتی است ودر صورت نبودن دلایل دیگری قابل استماع است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورتی که شاکی دلیل شرعی نداشته باشد و قاضی لوث را احراز نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اثبات ادعا در صورتیکه هیچ دلیل دیگری نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تقاضای قسم از طرف مقابل و در صورتیکه هیچ گونه دلیل دیگری ندارید یا دارید و مورد پذیرش واقع نشده است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت صلاحدید و تشخیص دادگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال کلی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به موضوع دارد و اینکه هیچ دلیل و مدرک دیگری وجود نداشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد دعوای شما اصلا نوبت به قسم نخواهد رسید